Уведомление относно промяна в разходите за емитиране и обратно изкупуване на ДФ „Астра Баланс”, организиран и управляван от УД „Астра Асет Мениджмънт” АД

20 September 2011

УД „Астра Асет Мениджмънт” АД уведомява притежателите на дялове и потенциалните инвеститори в ДФ „Астра Баланс” за промяна на разходите за емитиране и обратно изкупуване във връзка с промяна на стратегията и инвестиционната политика на фонда, която влиза в сила от 17.10.2011г.

Разходите за емитиране са: 1.00% (едно на сто) от нетната стойност на активите на един дял – ако инвестираната сума от едно лице е до 50 000.00 щатски долара включително и 0% (нула на сто) - ако инвестираната сума от едно лице е по-голяма от 50 000 щатски долара. Разходите за обратно изкупуване са: 2% (две на сто) от нетната стойност на активите на един дял – ако сумата е била инвестирана за срок до 12 месеца включително и 0% (нула на сто) от нетната стойност на активите на един дял – ако сумата е била инвестирана за повече от 12 месеца.

Настоящите и потенциални инвеститори ще могат да се запознаят с актуализирания Проспект на Фонда, след одобрението на КФН в офиса на Управляващото дружество – София, ул. „Средна гора” 49, ет.5, ап.8, на www.investor.bg, както и на фирмения уеб сайт – www.astraam.bg.